Het Decoratief in Kesteren

Groen-, woon- en tuindecoraties

Over ons

Zeg het met bloemen! Het Decoratief is een zaak waar mensen iets kopen om op een symbolisch wijze iets aan een ander duidelijk te maken. Maar ook een zaak waar je sfeer bepalende materialen voor in huis of tuin die een unieke uitstraling hebben kan kopen. Met alles wat de natuur biedt als uitgangspunt. Dit al 20 jaar naar volle tevredenheid van vele klanten.

Ons professionele team, wat bestaat uit Gerhard Kipp (eigenaar), Theresa van Lavieren en Bert Meeuwisz, helpt mensen op een informele manier bij het kopen van een origineel product. Het is altijd een ontdekkingsreis die we samen aangaan.

In zowel een overdekte, semioverdekte als open ruimte worden bloemen, planten, struiken, bomen, aarde werk, decoratie materialen en vele andere huis en tuin materialen getoond. Van alles een paar, zo blijft wat u koopt origineel!

En niet onbelangrijk, parkeren kan gratis voor de deur!

Wilt u ons team en de zaak beter leren kennen, kom gezellig een keer langs!

Van links naar rechts: Gerhard Kipp (eigenaar), Theresa van Lavieren en Bert Meeuwisz.

 

Gerhard Kipp

De eigenaar van Het Decoratief heeft een passie voor sfeer, geur en kleur. Hij weet met zijn professionele intuïtie precies waar de klanten naar op zoek zijn. Zijn inkoop beleid is hier dan ook geheel op afgestemd. "Groen" zit in de genen van Gerhard! Dit jaar bestaat 'Het Decoratief" 20 jaar. Een moment om bij stil te staan.

Theresa van Lavieren

Theresa werkt al 22 jaar bij Gerhard, eerst in Wageningen en nu al weer 20 jaar in Kesteren. Met haar creativiteit weet zij steeds de juiste sfeer in de zaak te brengen. Decoreren met alles wat voorhande is en bloemschikken zijn voor haar de uitdagingen die het werk interessant maken en dat verveelt nooit!

Bert Meeuwisz.

Bert werkt inmiddels 16 jaar met veel plezier bij 'Het Decoratief'. Hij is vanaf jongs af aan met 'groene handen' opgevoed. De ongedwongen sfeer, het brede assortiment en het altijd plezierige contact met klanten zijn voor Bert belangrijk om elke dag met veel enthousiasme naar z'n werk te gaan. Zijn smile werkt aanstekelijk!